Lirik Lagu ANA FITRIA – Payung Batu

Lirik Lagu Payung Batu – ANA FITRIA. Judul Lagu: Payung Batu Penyanyi: ANA FITRIA Soko kangenku Aku teko neng kutomu Nggowo kebak rindu Tansah eling esemmu Ademe angin Indah sore kuto batu Soyo nambah kangen Pingin enggal ketemu Ning...