Lirik Lagu DIAN MARSHANDA – Tresno Marang Tonggo

Lirik Lagu Tresno Marang Tonggo – DIAN MARSHANDA. Judul Lagu: Tresno Marang Tonggo Penyanyi: DIAN MARSHANDA Opo bojomu iki sik kurang ayu Opo mbok sawang ra nyenengne atimu Rumangsaku ra kalah karo tonggoku Lha kok kowe malah tresno marang...

Lirik Lagu DIAN MARSHANDA – Mlarat Kerat

Lirik Lagu Mlarat Kerat – DIAN MARSHANDA. Judul Lagu: Mlarat Kerat Penyanyi: DIAN MARSHANDA Golek duit saja’e kok angel tenan Tak rewangi nganti koyo wong edan Kerjo nyeles nyangklong tas nawakne barang Adus kringet mlaku sak dawane dalan Koyo...

Lirik Lagu DIAN MARSHANDA – Mendem Kangen

Lirik Lagu Mendem Kangen – DIAN MARSHANDA. Judul Lagu: Mendem Kangen Penyanyi: DIAN MARSHANDA Abot Rasane Nandang Kangen Ati Mergo Tresnoku sing Gedi Tansah Kelingan Awan Bengi Mung Biso Telfon Marang Sliramu Kanggo Tombo Kangen Rinduku Mergo Adoh Jarak...

Lirik Lagu DIAN MARSHANDA – Mau Gue

Lirik Lagu Mau Gue – DIAN MARSHANDA. Judul Lagu: Mau Gue Penyanyi: DIAN MARSHANDA Sudahku bilang sayang Bila diriku tela punya pacar Masih kau paksa aku Untuk selingkuh kencan denganmu Namun setelah matamu Melihat aku dan si dia bercumbu...

Lirik Lagu DIAN MARSHANDA – Icip Icip

Lirik Lagu Icip Icip – DIAN MARSHANDA. Judul Lagu: Icip Icip Penyanyi: DIAN MARSHANDA Dondong opo salak Duku cilak cilik Gendong opo becak mas Mlaku timak timik Tuku buah ndek pasar Kudu di incipi disek Yen katene golek pacar...

Lirik Lagu DIAN MARSHANDA – Esek-Esek

Lirik Lagu Esek-Esek – DIAN MARSHANDA. Judul Lagu: Esek-Esek Penyanyi: DIAN MARSHANDA Ndisek aku nompo tresnamu Ora mergo ganteng rupamu Aku gelem dadi pacarmu Mergo mbiyen akeh duwitmu Nanging saiki kowe kere Tibak’e kok akeh utang e Mending sliramu...

Lirik Lagu DIAN MARSHANDA – Bajul Edan

Lirik Lagu Bajul Edan – DIAN MARSHANDA. Judul Lagu: Bajul Edan Penyanyi: DIAN MARSHANDA Mesti mestine Kuwe kudu ngenal aku disek Sak gurunge kuwe ngomong Krentek ning njero atimu pada diriku Pasti pastine Aku ijek milah milih Sopo sing...

Lirik Lagu DIAN MARSHANDA – Babu Ngamen

Lirik Lagu Babu Ngamen – DIAN MARSHANDA. Judul Lagu: Babu Ngamen Penyanyi: DIAN MARSHANDA Mbiyen mbiyen mbiyen soro uripku Lahir ning ndeso mlarat nasibku Melok cino kerjo dadi babu Ra tau nompo gajiku Juraganku ancen rodok mloto Karo babu...