Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Terkintil-Kintil

Lirik Lagu Terkintil-Kintil – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Terkintil-Kintil Penyanyi: DIDI KEMPOT Terkintil-kintil Cintaku terkintil-kintil Tresnaku karo kowe ra bakal tak cuil-cuil Yayayaya Opo tenan mas mana buktinya Aku aku tak mau Jo ojo kowe mung ngerayu Suwer dik...

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Teles Kebes

Lirik Lagu Teles Kebes – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Teles Kebes Penyanyi: DIDI KEMPOT Teles kebes klambi sing tak enggo iki Udan deres aku ra peduli Mlaku tanpo payung mergo atiku bingung Urip ijen tanpo bopo biyung Nganti kapan...

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Tanjung Mas Ninggal Janji

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Tanjung Mas Ninggal Janji Penyanyi: DIDI KEMPOT Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo Penting Iso Ngademke Ati Semono Ugo Rasane Atiku...

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Suket Teki

Lirik Lagu Suket Teki – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Suket Teki Penyanyi: DIDI KEMPOT Aku tak sing ngalah Trimo mudur timbang loro ati Tak uyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lilo tak...

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Sewu Kuto

Lirik Lagu Sewu Kuto – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Sewu Kuto Penyanyi: DIDI KEMPOT Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh Podo rangerteni Lungamu neng endi Pirang tahun aku nggoleki Seprene durung biso nemoni Wis...

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Setasiun Balapan

Lirik Lagu Setasiun Balapan – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Setasiun Balapan Penyanyi: DIDI KEMPOT Ning stasiun balapan Kuto solo sing dadi kenangan Kowe karo aku Naliko ngeterke lungamu Ning stasiun balapan Rasane koyo wong kelangan Kowe ninggal aku Ra...

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Sekonyong-konyong Koder

Lirik Lagu Sekonyong-konyong Koder – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Sekonyong-konyong Koder Penyanyi: DIDI KEMPOT Cintaku sekonyong-konyong koder Karo kowe cah ayu sing bakul lemper Lempermu pancen super resik tur anti laler Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer Cintaku...

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Sarinthol

Lirik Lagu Sarinthol – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Sarinthol Penyanyi: DIDI KEMPOT Mencap mencep kemayune Medok medok pupurane Abang mbranang bengesane Dandan diayok ayokke Sarinthol lali bojone Megal megol kemayune Mlakune digawe gawe Sarinthol aduh manise Ambune aduh wangine...

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Pasar Klewer

Lirik Lagu Pasar Klewer – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Pasar Klewer Penyanyi: DIDI KEMPOT Singosaren coyuten Dadi pusat pertokoan Wayah sore rame tenan Cilik gedhe podho kumpul Rambut dowo nganti gundul Persis koyok warung gaul Ireng putih nganti pirang...

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Parangtritis

Lirik Lagu Parangtritis – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Parangtritis Penyanyi: DIDI KEMPOT Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis Rasane koyo diiris Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis Parangtritis Neng kono...