Lirik Lagu DOEL SUMBANG – Tek Kotek Kotek

Lirik Lagu Tek Kotek Kotek – DOEL SUMBANG. Judul Lagu: Tek Kotek Kotek Penyanyi: DOEL SUMBANG Le ye ole ole…. ole Le ye ole ole…. ole Tek kotek kotek kotek tek tek Tubuh Karsih memang molek Tek kotek kotek...

Lirik Lagu DOEL SUMBANG – Sisi Laut Pangandaran

Lirik Lagu Sisi Laut Pangandaran – DOEL SUMBANG. Judul Lagu: Sisi Laut Pangandaran Penyanyi: DOEL SUMBANG Harita basa usum halodo panjang Calik paduduaan Dina samak salambar Hmmm.. saksina bulan anu sapotong Hmmm.. saksina bentang anu baranang Aya kasono aya...

Lirik Lagu DOEL SUMBANG – Sabtu Busyet

Lirik Lagu Sabtu Busyet – DOEL SUMBANG. Judul Lagu: Sabtu Busyet Penyanyi: DOEL SUMBANG Aku ingat waktu malam minggu Ku oleskan krim di rambut Ku semprotkan parfum dibaju Ku oleskan deodoran di ketiakku Dengan kemeja lengkap dasi Dengan celana...

Lirik Lagu DOEL SUMBANG – Nini Nini Luar Nagri

Lirik Lagu Nini Nini Luar Nagri – DOEL SUMBANG. Judul Lagu: Nini Nini Luar Nagri Penyanyi: DOEL SUMBANG Nini nini peot geus gomplok ku huis Siga budak anu murag bulu bitis Unggal poe gawe ngador jeung ngageulis Pake bedak...

Lirik Lagu DOEL SUMBANG – Mojang Bedegong Urang Jelekong

Lirik Lagu Mojang Bedegong Urang Jelekong – DOEL SUMBANG. Judul Lagu: Mojang Bedegong Urang Jelekong Penyanyi: DOEL SUMBANG Lamun hitut siga sora bangkong Mojang bedegong nu ngaku urang jelekong Lamun kerek siga sora bangkong Mojang bedegong nu ngaku urang...

Lirik Lagu DOEL SUMBANG – Malioboro

Lirik Lagu Malioboro – DOEL SUMBANG. Judul Lagu: Malioboro Penyanyi: DOEL SUMBANG Panas-panas goreng pisang Kopi agak manis di gelas kaca Di gelar tikar di terang neon Di ubun-ubunnya jogjakarta Gadis manis senyum-senyum Tawarkan nasi bungkus daun pisang Sama-sama...

Lirik Lagu DOEL SUMBANG – Jol

Lirik Lagu Jol – DOEL SUMBANG. Judul Lagu: Jol Penyanyi: DOEL SUMBANG * Jol Anjeun datang deui Sanggeus sababaraha kali Ngahianat Nganyeyeri Torojol jol jol Anjeun datang deui Jol Anjeun datang deui Kuaneh naha kuring beut lengle Hararese Nutup...

Lirik Lagu DOEL SUMBANG – Gog Gog

Lirik Lagu Gog Gog – DOEL SUMBANG. Judul Lagu: Gog Gog Penyanyi: DOEL SUMBANG Ting harewas ngaromongkeun dunungan ngagogoreng nepi ka bebeakan abang gogog teu nyaho ditambah wadi nyatu kurang gogog ngagaik nyatu cukup angger babaung si dunungan liereun...

Lirik Lagu DOEL SUMBANG – Col Blem

Lirik Lagu Col Blem – DOEL SUMBANG. Judul Lagu: Col Blem Penyanyi: DOEL SUMBANG Col blem col blem Ari jelma ayeuna Teu koop boga kawasa Asa aing pangluhurna Sagala tara tatanya Dah ceunah teu perlu nanya Da teu sieun...

Lirik Lagu DOEL SUMBANG – Cim Iwil

Lirik Lagu Cim Iwil – DOEL SUMBANG. Judul Lagu: Cim Iwil Penyanyi: DOEL SUMBANG Cim Iwil lahir hari kamis 4 april 1963 Di ibukota propinsi orang sunda Putih kulitnya dan sipit matanya Bikin dia jadi mirip anak cina Padahal...