Lirik Lagu ENY SAGITA – Urip Mung Sedelo

Lirik Lagu Urip Mung Sedelo – ENY SAGITA. Judul Lagu: Urip Mung Sedelo Penyanyi: ENY SAGITA omah sugih magrong magrong, rejekine sak embong nanging kok dadi sombong jare duite segudang, tumpak’ane mobil sedan nyatane ora sembahyang elingo jaman semono...

Lirik Lagu ENY SAGITA – TKI

Lirik Lagu TKI – ENY SAGITA. Judul Lagu: TKI Penyanyi: ENY SAGITA ojo nangis wong bagus pepujaning atiku aku lungo nang monco ojo ngancani telung tahun sliramu kudu sabar ngenteni golek duwit perlu gawe biaya rabi sabar dhisik wong...

Lirik Lagu ENY SAGITA – Prei Oplosan

Lirik Lagu Prei Oplosan – ENY SAGITA. Judul Lagu: Prei Oplosan Penyanyi: ENY SAGITA aku ngamen pengen dadi jutawan tak rewangi ngamen turut prapatan aku ngamen kawet isik perawan tapi ngamen ora nganggo oplosan timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e...

Lirik Lagu ENY SAGITA – Nitip Kangen

Lirik Lagu Nitip Kangen – ENY SAGITA. Judul Lagu: Nitip Kangen Penyanyi: ENY SAGITA Wis pirang-pirang bengi ora biso turu Mergo tansah kelingan marang sliramu Ning netro katon nyoto esem gemuyumu Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu Arum wangine...

Lirik Lagu ENY SAGITA – Mencium Bulan

Lirik Lagu Mencium Bulan – ENY SAGITA. Judul Lagu: Mencium Bulan Penyanyi: ENY SAGITA Nikmati sepi malam Pagi menjelang Ada separo bulan Bertetangga bintang Habiskan waktu Sedikit kata Memeluk dirinya Hati telah tertambat Enggan beranjak Jalani waktu berharga Tak...

Lirik Lagu ENY SAGITA – Mantan Bojo

Lirik Lagu Mantan Bojo – ENY SAGITA. Judul Lagu: Mantan Bojo Penyanyi: ENY SAGITA Sing tak roso abot atiku Yen sliramu ra ono sandingku Mergane njero ati iki Mendem tresnoku Wis tak coba nglalekne sliramu Nanging soyo manggon ning...

Lirik Lagu ENY SAGITA – Kasekso Tresno

Lirik Lagu Kasekso Tresno – ENY SAGITA. Judul Lagu: Kasekso Tresno Penyanyi: ENY SAGITA pemandian sri tanjung iki biyen tau wes dadi saksi sliramu lan sliraku ngucapke janji kang suci nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji lali opo...

Lirik Lagu ENY SAGITA – Doremi

Lirik Lagu Doremi – ENY SAGITA. Judul Lagu: Doremi Penyanyi: ENY SAGITA Do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni Mugo-mugo gusti inggalo ngejabahi Leren judi insyaallah munggah kaji Jaman mbiyen kae mak’e wes natih ngelingne...

Lirik Lagu ENY SAGITA – Budhal Nyambut Gawe

Lirik Lagu Budhal Nyambut Gawe – ENY SAGITA. Judul Lagu: Budhal Nyambut Gawe Penyanyi: ENY SAGITA Pak e kulo pamit budhal nyambut gawe kulo nyuwun dungo restune mbok’e kulo petuk karo cowok kae ngguyang-ngguyu mesam-mesem nyawang aku Pak e...