Lirik Lagu MANTHOUS – Sorga dan Neraka

Lirik Lagu Sorga dan Neraka – MANTHOUS. Judul Lagu: Sorga dan Neraka Penyanyi: MANTHOUS Pikir-pikir, memang kalau dipikir betul nenek bilang Nasehat berguna bagi kita semua dalam pergaulan Apalagi kalau sampai keurusan soal pacaran Salah-salah memilih menyesal sampai ubanan...

Lirik Lagu MANTHOUS – Simpang Lima

Lirik Lagu Simpang Lima – MANTHOUS. Judul Lagu: Simpang Lima Penyanyi: MANTHOUS Njanur gunung dik malam minggu kok ngalamun (malam minggu kok ngalamun) biasane sore-sore wis diapeli mangan timun… (mun) mangan timun jo dicampur sabun (wakakakak…) timbang nglamun luwih...

Lirik Lagu MANTHOUS – Sakit Rindu

Lirik Lagu Sakit Rindu – MANTHOUS. Judul Lagu: Sakit Rindu Penyanyi: MANTHOUS Luwih becik loro untu daripada sirahe ngelu Sakit cinta, sakit rindu Yen bengi ra biso turu yen awan ra doyan mangan amargo tansah kelingan Betul kowe bener...

Lirik Lagu MANTHOUS – Rondo Kempling

Lirik Lagu Rondo Kempling – MANTHOUS. Judul Lagu: Rondo Kempling Penyanyi: MANTHOUS

Lirik Lagu MANTHOUS – Putro Nuswantoro

Lirik Lagu Putro Nuswantoro – MANTHOUS. Judul Lagu: Putro Nuswantoro Penyanyi: MANTHOUS Anakku sing bagus dhewe besok pinter sekolahe yen Wis biso nyambut gawe kudhu mlaku sak mesthine Cup menengo ngger anakku ojo pinter nangis wae Anakku sing bagus...

Lirik Lagu MANTHOUS – Pipo Londo

Lirik Lagu Pipo Londo – MANTHOUS. Judul Lagu: Pipo Londo Penyanyi: MANTHOUS Mas.. timun diiris-iris Ojo nglamun-ojo ngelamun ra wis uwis Kecipir – kecipir dipangan luwak Yen dipikir-dipikir ngrusakake awak Mas.. gethuk opo-opo telo Yen ra pethuk- yen...

Lirik Lagu MANTHOUS – Ojo Lamis

Lirik Lagu Ojo Lamis – MANTHOUS. Judul Lagu: Ojo Lamis Penyanyi: MANTHOUS Ojo sok gampang janji wong manis yen to amung lamis Becik aluwung prasojo nimas ora agawe cuwo Tansah ngugemi tresnamu wingi jebul amung lamis koyo ngenteni thukuling...

Lirik Lagu MANTHOUS – Ojo Gawe-Gawe

Lirik Lagu Ojo Gawe-Gawe – MANTHOUS. Judul Lagu: Ojo Gawe-Gawe Penyanyi: MANTHOUS Bolak-Balik dikandani bolak-balik wis diaturi Mas.. kok ora digape Jare ngono, kok malah ngene Jare ngene, lha kok malah ngono Mas.. priye karepe? Aku ngulon, sampeyan ngetan...

Lirik Lagu MANTHOUS – Nginang Karo Ngilo

Lirik Lagu Nginang Karo Ngilo – MANTHOUS. Judul Lagu: Nginang Karo Ngilo Penyanyi: MANTHOUS Eh eh eh.. nginang karo ngilo Kothak cilik mas nggo wadah mbako Aku Emoh-aku emoh yen kowe ngono Plonga-plongo anggepmu koyo wong bodo Dituthuk nganggo...

Lirik Lagu MANTHOUS – Mbah Dukun

Lirik Lagu Mbah Dukun – MANTHOUS. Judul Lagu: Mbah Dukun Penyanyi: MANTHOUS Permisi mBah, kulonuwun nopo ngriki daleme mBah Mangun? Sing kondhang dadhos dukun tetombo mesthi mantun gadah putri namine Atun Kulo mriki mBah, estu bade pados jampi jampi...