Lirik Lagu MUS MULYADI – Rondho Ngarep Omah

Lirik Lagu Rondho Ngarep Omah – MUS MULYADI. Judul Lagu: Rondho Ngarep Omah Penyanyi: MUS MULYADI Ono rondo manggon ngarep omahku yen ‘ruh aku, deweke ngguya-ngguyu Yen dheke ngerti aku namatke carane mlaku soyo digawe-gawe Kiro-kiro umure seket...

Lirik Lagu MUS MULYADI – Rondho Kempling

Lirik Lagu Rondho Kempling – MUS MULYADI. Judul Lagu: Rondho Kempling Penyanyi: MUS MULYADI Ndak pundi Mbak Ayu bade tindak pundi? kadingaren tindak wae ora numpak taksi Dewean opo ora wedi? Timbang nganggur kulo gelem ngancani Kleresan mas alias...

Lirik Lagu MUS MULYADI – Romo Ono Maling

Lirik Lagu Romo Ono Maling – MUS MULYADI. Judul Lagu: Romo Ono Maling Penyanyi: MUS MULYADI Mo, mo, mo, mo, Romo, ono maling Tulungono anakmu lagi kelangan Mo, mo, mo, mo, Romo, ono maling Rino wengi kelap kelip ra...

Lirik Lagu MUS MULYADI – Gado-Gado Jakarta

Lirik Lagu Gado-Gado Jakarta – MUS MULYADI. Judul Lagu: Gado-Gado Jakarta Penyanyi: MUS MULYADI Gado-gadonya, Bung, dari Jakarta Sangat digemari rakyat jelata… Satu bungkusnya, Bung lima rupiah Bang Achmad pulang, Bung sudah sedia… eMpok Saminah, Bung malas ke dapur...