Lirik Lagu DIDI KEMPOT – Suket Teki

Lirik Lagu Suket Teki – DIDI KEMPOT. Judul Lagu: Suket Teki Penyanyi: DIDI KEMPOT Aku tak sing ngalah Trimo mudur timbang loro ati Tak uyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sek betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule suket teki Reff Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sek betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule suket teki